O nama

/O nama
O nama 2018-08-06T17:12:54+00:00

Tražite partnera ili imate pitanje?

Kontaktiraj nas

O nama

Rim Metal se od osnivanja u potpunosti profilisao kao pouzdan partner u projektovanju, izradi i montaži raznih metalnih konstrukcija i proizvoda od čelika, inoxa i aluminija. Proizvodni pogon nalazi se u opštini Teslić.

RIM Metal je mlada dinamična firma osnovana u Tesliću usmjerena na izradu metalnih konstrukcija različitih namjena. U okviru svog osnovnog djelovanja možemo ponuditi cjelokupnu uslugu izrade pojedinih i sklopnih metalnih konstrukcija, od izrade projektne dokumentacije, radioničkih nacrta, izvođenja bravarskih radova, zavarivanja, te cjelokupne antikorozivne zaštite proizvoda ili pojedinu od navedenih faza proizvodnje.
Proizvodnja se usklađuje s evropskim normama čime se osigurava kvaliteta proizvoda.

Pogon je opremljen strojevima i alatima za izradu svih vrsta metalnih konstrukcija odnosno za sve bravarske i limarske radove.

Misija i ciljevi

Glavni pravac razvoja je fokusiranje firme na proizvodnju metalnih proizvoda sa konstantnim podizanjem kvalitete proizvoda i usluga da bi se na tržištu postigla što bolja konkurentnost i što više proširio broj zadovoljnih klijenata.

Potpuno prilagođavanje zahtjevima kupaca

Cilj je dugoročna saradnja sa stalnim kupcima koji su se već uvjerili u kvalitet, te dobijanje novih investitora na osnovu kvalitetnih referenci i već odrađenih poslova.

Dugoročno uspješno poslovanje, kao egzistencijalnu osnovu svih zaposlenih, možemo ostvariti, samo ako kvalitet naših proizvoda i usluga podignemo na nivo koji će zadovoljiti zahtjeve tržišta i relevantnih propisa.
Osnovna težnja preduzeća je da naši priozvodi i usluga na najvišem nivou zadovolje zahtjeve i očekivanja korisnika i kupaca, uz istovremeno poštovanje svih relevantnih zakonskih zahtjeva.

Kontaktiraj nas

Ukoliko tražite sigurnog partnera ili nam želite postaviti pitanje kontaktirajte nas, tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

IME *
PREZIME *
EMAIL *
TELEFON

NASLOV

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?